Alt călăreţ pe zebră

no title

Cel mai bun loc de parcare când eşti în criză de timp şi ai obrazul gros este trecerea de pietoni. Sunt multe şanse să o găseşti liberă, dacă bz cumva ţi-a luat-o un "coleg" înainte.

Din fericire pentru el, şoferul utilitarei din imagine a putut lăsa nestingherit maşina pe trecerea de pietoni de pe Rennes, colţ cu Victoriei, spre disperarea pietonilor, nevoiţi să ocolească ca să treacă strada. NU s-a sinchisit nici măcar atunci când cititorul sibianulonline.ro l-a fotografiat. Credem că e numai bun de pus în top. Nu?

 

Fotografiile cu cel mai mare punctaj intră, la finalul săptămânii, în "Topul nesimţiţilor".

 


 

 

 

 

Dacă vrei să raportezi neregulile la care asişti, Primăria oferă numărul de telefon 0269.208.978 (Poliţia comunitară), iar Inspectoratul de Poliţie îţi pune la dispoziţie numărul 0269.208.209. NU suna la 112, pentru că acela este un număr rezervat situaţiilor de urgenţă.

Trimite imaginile şi/sau filmuleţele (surprinse cu aparatul foto sau cu telefonul mobil) şi o scurtă descriere fie la adresa de messenger afişată pe site (sibianul_online@yahoo.com), fie la adresa de mail redactia@sibianulonline.ro sau vino cu ele pe strada Mitropoliei la nr. 18. Dacă vrei doar să raportezi un caz bun de “Topul nesimţiţilor”, sună la nr. de tel. 0369.30.40.41 sau 0742.128.228, iar noi venim şi fotografiem.

 

 

 

 

 

Versiune mobil | completa