White Parade la UNIverSTUDENT International Festival & Frige

White Parade la UNIverSTUDENT International Festival & Frige

Aproximativ 100 de studenţi vor participa mâine la White Parade, pe strada Nicolae Bălcescu. Parada face parte dins eria evenimentelor organizate în carul celei de-a V-a ediţii "UNIverSTUDENT International Festival & Frige".

Cea de-a V-a ediţie a festivalul va avea loc în perioada 5 - 11 iulie a.c şi se va desfăşura sub tema "Evoluţii". Festivalul îşi propune realizarea, susţinerea şi medierea schimbului de parteneriate, a întâlnirilor dintre studenţi, personalul academic şi personalităţi importante din domeniul economic şi stiinţific, precum şi a iniţiativelor independente inovatoare.

Începând cu ora 14.00, Liga HISTORICA din cadrul Facultăţii de Istorie şi Patrimoniu, va organiza vizitarea muzeului de istorie timp de o oră, unde poate participa orice doritor. Vizitarea muzeului este gratuită. La ora 16.00 va avea loc White Parade, pe strada Nicolae Bălcescu, unde vor participa în jur de 100 de studenţi.
Teatrul Gong va găzdui două spectacole de teatru : de la ora 18.00 - "Scamatorii", spectacol în cadrul Stagiunii de Vară, iar de la ora 19.00 - "Miţu şi Baruţu", susţinut de trupa Evoc din Braşov.
De la ora 12.00, la Centrul de Reuniune Academică se va desfăşura workshop-ul ştiinţific "Ţinteşte-ţi viitorul", organizat de Asociaţia Studenţilor în Psihologie Sibiu. Prin acest proiect se vizează informarea studenţilor cu privire la metodele de căutare a locurilor de muncă după absolvire, şi de asemenea parcurgerea etapelor necesare în vederea ocupării unui loc de muncă (realizarea CV-urilor, scrisorile de motivaţie, de intenţie, de mulţumire, etapele premergătoare unui interviu, interviul propriu-zis).

 

 

Versiune mobil | completa