VIDEO IMPRESIONANT - HUIDU, schimbat total în urma accidentului, reînvaţă să vorbească

VIDEO ŞOCANT - Vezi CÂT DE GREU se exprimă HUIDU. Cârcotaşul: Am slăbit cinci kilograme

Şerban Huidu se recuperează cu greu după accidentul de schi suferit în Austria, la finalul anului trecut. El s-a exprimat cu foarte mare dificultate în timpul unui interviu acordat când ieşea din clinica unde face recuperare.

Vezi aici INTERVIUL EMOŢIONANT dat de Şerban Huidu.

Cârcotaşul, care purta o căciulă pentru a masca urmele traumatismului cranio-cerebral, este schimbat total în urma accidentului. Singurul lucru care pare să fi rămas la fel este zâmbetul, la care apelează de fiecare dată când nu-şi găseşte cuvintele.

Huidu nu a putut spune decât că se simte "bine" şi că a slăbit "cinci kile". În rest, el nu a dorit să comenteze cele mai "fierbinţi" subiecte mondene: divorţul Columbenilor şi cel dintre Pepe şi Oana Zăvoranu.

Singurul lucru pe care l-a adăugat înainte de a se urca în maşină a fost că băieţii lui "cresc şi fac un scandal mare".

Şerban Huidu a suferit un accident de schi pe 29 decembrie 2010, pe când se afla în vacanţă în Innsbruck, Austria. El a stat mai multe zile în comă.

Citeşte şi:

ŞERBAN HUIDU, ÎN COMĂ după ce a suferit un accident la schi - INFORMAŢII LIVE- Mihai Găinuşă, pentru Gândul: "cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după"- EXCLUSIV. VIDEO

PRIMELE POZE CU ŞERBAN HUIDU DUPĂ ACCIDENTUL DE LA SCHI

Primul mesaj postat de Şerban Huidu pe blog, după accidentul din decembrie

Ce l-a salvat pe Huidu în accidentul de schi din Austria 

 

Versiune mobil | completa