Un nou fenomen în SUA. Americanii s-au adunat la New York ca să se joace pe PlayStation în pielea goală- VIDEO

Un nou fenomen în SUA. Americanii s-au adunat la New York ca să se joace pe PlayStation în pielea goală- VIDEO sursa The Sun

Zeci de fani ai jocurilor pe calculator au participat, în New York, la o petrecere în pielea goală, scrie The Sun. Regulile de intrare în clubul select: fără telefoane, fără camere de filmat, fără alcool. Şi fără haine şi inhibiţii.

"Mi-a spus un prieten că el se întâlneşte cu prietenii şi se joacă pe calculator dezbrăcaţi. Am încercat şi eu, mi-a plăcut şi de atunci vin la toate petrecerile", spune unul dintre participanţi.

"Să joci dezbrăcată e o cu totul altă experienţă: nu trebuie să te temi că-ţi sună telefonul, că te incomodează hainele sau bijuteriile. Pur şi simplu îţi concentrezi cele cinci simţuri pe joc şi te bucuri de el", afirmă o împătimită a jocurilor.

O altă participantă spune că, dacă joacă dezbrăcaţi, fanaticii "butonatului" pe PlayStation nu mai par "izolaţi, ciudaţi, locuind cu părinţii, la subsol". Ea afirmă că toată lumea vrea să fie sociabilă, să aibă prieteni şi, prin petrecerile în pielea goală, oamenii sunt conectaţi şi se simt confortabil unii cu alţii.

 

 

Versiune mobil | completa