Un copil dat dispărut în 1988 şi-a regăsit familia

Un copil dat dispărut în 1988 şi-a regăsit familia

Pare doar un scenariu de film. In realitatea este chiar povestea de viata a unui roman in varsta de 28 de ani in prezent. Dupa 22 de ani de intrebari si chin, acesta a trait bucuria de a-si imbratisa din nou mama. Cei doi au fost despartiti brutal pe cand baiatul avea numai 5 ani.

Povestea lui Gabi este cu adevarat tulburatoare. Acesta a fost luat de tata chiar din casa unde era ingrijit de cea care i-a dat viata. Femeia, plecata in Capitala pentru cateva zile, a aflat de la mama acesteia ca fostul sot i-a luat copilul fara acordul sau. Imediat aceasta a anuntat politia, insa totul a fost in van." La o luna dupa ce il luase, fostul meu sot a venit in comuna Oteleni, judetul Iasi, dar fara Gabriel si a afirmat ca ar fi lasat copilul la o familie din Ploiesti, judetul Prahova. Prin comuna, insa circula zvonul ca l-ar fi pierdut ", si-a amintit femeia.

In realitate, lucrurile au stat cu totul altfel. Dupa un an petrecut in compania tatalui, micutul a fost abandonat in fata unui spital din Tecuci. Gasit de autoritati, baiatul a fost dat in grija unui orfelinat. Drept urmare, acesta si-a petrecut adolescenta intr-o casa de copii lipsit de dragostea mamei.Dupa ani si ani, barbatul si-a luat inima in dinti si a cerut ajutorul politistilor pentru a-si gasi mama. Aflat la munca in Cipru, acesta a solicitat autoritatilor romane sa ii caute mama.

Politistii au efectuat verificari in mai multe judete, respectiv Iasi, Galati, Giurgiu si in municipiul Bucuresti. Au fost comparate informatiile furnizate de sesizarile de disparitii de copii din perioada in cauza, precum si datele din evidentele informatizate ale persoanei. In acest fel, politistii au dat de urma mamei, care in prezent munceste in Italia.

Mama tanarului, pe nume Genoveva, si-a recunoscut copilul dupa ce politistii i-au prezentat poze cu minorii disparuti in perioada 1988-1989 in zona Tecuci. Era chiar fotografia facuta in urma cu 22 de ani, dupa ce Gabi a fost abandonat de tatal sau. Astfel, in prag de 1 martie, Gabi si-a vazut visul cu ochii. Si-a gasit mama si cele doua surori. A primit sansa unei vieti alaturi de familia sa.

 

 

Versiune mobil | completa