Un american şi-a construit în pivniţa casei un avion în mărime naturală. Cum l-a scos de acolo

Un american şi-a dărâmat un perete pentru a-şi scoate avionul construit în pivniţă pe parcursul a nouă ani Foto: Daily Mail

Un american din Pennsylvania şi-a dărâmat un perete din propria casă pentru a-şi putea scoate avionul pe care l-a asamblat la subsolul. Dan Reeves a lucrat timp de nouă ani la montarea pieselor avionului pe care le-a primit prin poştă, anunţă Daily Mail.

Bărbatul a declarat pentru o televiziune locală că nu ştia că avionul va fi atât de mare încât nu îl va mai putea scoate din pivniţa casei. Neavând ce să facă, Reeves a decis că trebuie să dărâme un perete pentru a-şi scoate la lumină creaţia. Bărbatul a organizat chiar şi o mică petrecere cu ocazia scoaterii din pivniţă a avionului de două locuri la care a lucrat atâta vreme.

Bărbatul a pregătit o petrecere cu ocazia "scoaterii la lumină" a avionului. Foto: Daily Mail

Avionul, care ar fi costat aproximativ 200.000 de dolari cumpărat de-a gata, l-a costat pe Reeves un sfert din această sumă, incluzând şi cheltuiala dărâmării peretelui. "Au fost momente în care credeam că nu o să îl mai termin, dar am reuşit cu ajutorul încurajărilor primite din partea familiei şi a prietenilor", a mărturisit Reeves. "Mă simt bine, avionul arată foarte bine afară", a povestit băiatul de 13 ani al lui Reeves. Fiica bărbatului, Heather, a vorbit despre cum a crescut odată cu montarea avionului şi spune că l-a ajutat pe tatăl ei atunci "când mâinile sale mici puteau ajunge în locuri mai mici şi mai strâmte". "Când le povesteam prietenilor mei că tata construieşte un avion, lumea rămânea cu ideea unui model mic. Dar nu e aşa, era un model în mărime naturală. Şi astfel am ajuns să primesc tot felul de priviri amuzate. Lumea credea că e un gest nebunesc, dar distractiv. Per total, a fost o experienţă foarte frumoasă pentru întreaga familie", a completat Heather Reeves.

Bărbatul îşi va finisa avionul într-un hangar din aeroportul Capital City, unde îi va ataşa aripile până la sfârşitul acestei veri.

 

 

Versiune mobil | completa