Traficul greu deviat pe Şoseaua Alba Iulia următoarele două weekenduri. Vezi aici şi alte modificări în trafic

Traficul greu deviat pe Şoseaua Alba Iulia următoarele două weekenduri. Vezi aici şi alte modificări în trafic

Datorită lucrărilor de introducere a canalizării pe strada Târgul Fânului, la intersecţia cu strada Abatorului şi dat fiind faptul că traficul greu se desfăşoară cu dificultate în această zonă, s-a hotărât ca lucrările să se desfăşoare doar pe perioada următoarelor două sfârşituri de săptămână: 17 - 18 iulie şi 24 - 25 iulie. În aceste patru zile de weekend traficul de autoturisme va fi deviat pe rute ocolitoare iar traficul greu va fi deviat pe Şoseaua Alba Iulia.


Strada Câmpului va fi închisă traficului pe porţiuni. SC DPC lucrează pe această stradă pentru refacerea trotuarelor. Până în prezent, lucrările nu au afectat traficul, însă începând din data de 15 iulie strada va fi închisă circulaţiei pe primul tronson, situat între strada Reconstrucţiei şi strada Înfrăţirii, pentru reabilitarea stratului asfaltic de pe carosabil. Durata lucrărilor pe fiecare tronson va fi de aproximativ o săptămână.

Bandă de viraj dreapta la ieşirea de pe strada Cârlova. Pentru o mai bună desfăşurare a traficului dinspre strada Vasile Cârlova înspre strada Maramureşului (mai ales pentru autobuze), se va crea în acest punct de intersecţie o bandă de viraj la dreapta.

Lucrări la canalizare pe străzile Gutuilor, Mărului, Strugurilor. Sistem Yapi va intra începând din data de 15 iulie pe strada Mărului, pentru realizarea lucrărilor la canalizare fiind necesară închiderea traficului pentru o săptămână. Din data de 21 iulie, pe parcursul unei luni, firma constructoare va efectua lucrările la amenajarea noii reţele de canalizare pe străzile Gutuilor şi Strugurilor. Rezidenţilor li se va permite accesul pe stradă.


Lucrările pe strada Rusciorului continuă, iar constructorul va demara începând cu data de 19 iulie lucrările de amenajare şi în intersecţia acestei străzi cu strada Râului (până la piciorul podului Virola). Pentru aceasta, două benzi de circulaţie din intersecţie vor fi închise traficului, acesta urmând să se desfăşoare pe cele două benzi rămase. Lucrările pe cele două benzi vor fi finalizate în aproximativ 2 săptămâni (până în 31 iulie).

 

 

Versiune mobil | completa