TOP 10 ASASINI PERICULOŞI ROMÂNI AFLAŢI ÎN LIBERTATE. Plus: ce crime au comis şi în ce ţări se ascund

TOP 10 ASASINI PERICULOŞI ROMÂNI AFLAŢI ÎN LIBERTATE. Plus: ce crime au comis şi în ce ţări se ascund

Evadarea lui Nicolae Galeş - criminalul suspectat că şi-a ucis în chinuri bunica şi a omorât în bătaie un vecin - a pus în alertă poliţia, care deţine o listă lungă a criminalilor în libertate. gândul prezintă top-ul asasinilor care au scăpat de puşcărie, după ce au împuşcat, înjunghiat sau ş i-au ucis în bătaie victimele. Cei mai mul ţi se ascund în Spania, Italia sau Marea Britanie, dar există şi cazuri în care s-au refugiat în Canada sau America de Sud.

Ene Adrian, de 38 de ani, din Braşov, este urmărit din 1998 pentru omor, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Are de executat 17 ani de puş cărie pentru omor deosebit de grav, furt calificat şi violare de domiciliu. La data de 25 noiembrie 1995, aflat în Ungaria, la lucru, a intrat în locuinţa unei familii din Budapesta, unde locuise cu chirie, împreună cu un alt român. Cei doi au fost surprinşi de gazdă în timp ce încercau să fure lucruri din casă. Ei au bătut victima până ce aceasta a decedat. Revenit după crimă în ţară, a fost cercetat de procurori în stare de libertate. La scurt timp a dispărut din ţară, cel mai probabil cu destinaţia Italia. Poliţiştii au date că acolo a şi fost vizitat de rudele sale.

Un alt urmărit periculos este Cuclicinov Sergiu, de 36 de ani, din Chişinău. Este căutat de 16 ani, pentru un omor comis în Capitală. Deşi era urmărit pentru executarea unei pedepse de 20 de ani de închisoare, in anul 2002 autoritatile moldovene i-au eliberat un nou permis de conducere, şi nu au răspuns solicitarii Poliţiei române de a-l localiza şi captura.

Mircea Haiduc, de 22 de ani, din Sibiu , este urmărit din 2008, pentru crimă. Tribunalul Sibiu a emis pe numele său un mandat de executare a a 22 de ani de închisoare, în decembrie 2009. Din datele detinute de poliţişti, rezulta ca urmaritul se afla in Spania in localitatea Tronchon , unde locuieste cu fratele sau Haiduc Nicolae, urmarit si acesta, pentru aceeasi fapta. Cei doi au fost semnalaţi că sunt implicaţi în infractiuni de furt.

Mai mult pe www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa