Presa britanică publică fotografia lui Nicolae Niţu, zis Jimmy, "ÎNGRIJITORUL ROMÂN" care A LOVIT CU CRUZIME ultimul elefant de circ din ANGLIA. "Este timpul ca RASA UMANĂ SĂ EVOLUEZE"

Presa britanică publică fotografia lui Nicolae Niţu, zis Jimmy, "ÎNGRIJITORUL ROMÂN" care A LOVIT CU CRUZIME ultimul elefant de circ din ANGLIA. "Este timpul ca RASA UMANĂ SĂ EVOLUEZE"

Daily Mail a publicat, astăzi, fotografia "îngrijitorului" român care a bătut cu bestialitate ultimul elefant de circ din Marea Britanie. Făptaşul este Nicolae Niţu, cunoscut sub numele de Jimmy. În ciuda imaginilor publicate pe internet, directorul circului neagă că elefantul ar fi fost abuzat.

CITEŞTE ŞI: "ÎNGRIJITORUL ROMÂN" care a ŞOCAT o lume întreagă. Filmat cu o cameră ascunsă în timp ce lovea cu cruzime ultimul elefant de circ din Anglia. VIDEO

Vezi videoul în care Jimmy bate cu cruzime elefantul de circ.

Ce spun comentatorii

Cei care au comentat ştirea de pe Daily Mail spun că este inuman să torturezi un animal şi că ar trebui luate măsuri drastice împotriva îngrijitorului şi a circului. Iată câteva din opiniile lor:

Elefantul abuzat de îngrijitorul român

• Vă implor, opriţi acest tratament CRUD aplicat animalelor. Sunt atât de TRIST de când am văzut videoclipul, plâng şi când scriu acest mesaj.
• Uitaţi-vă la ea (n.r. la elefant). Nu cred că am văzut vreodată un animal atât de trist şi resemnat. De ce, când există dovada video, animalul nu poate fi luat imediat din posesia circului de către poliţia animalelor? Dacă în locul elefantului ar fi fost un copil, aţi fi lăsat părinţii să decidă ce e mai bine pentru el sau l-aţi fi luat imediat? Nici nu pot să mă uit la tot videoclipul. Sper din tot sufletul ca Anne să trăiască pentru tot restul vieţii într-un loc sigur şi iubitor.
• Acest animal maiestuos ar fi trebuit scos de la circ acum mulţi, mulţi ani.
• Anne (numele elefantului, n.n.), iartă-ne pe noi, oamenii, pentru viaţa mizerabilă pe care te-am pus s-o trăieşti.

Captură din videoclipul în care Jimmy loveşte piciorul bolnav al elefantului

Este timpul ca rasa umană să evolueze.
• E groaznic, teribil, oribil. Cum au ajuns oamenii să facă aşa ceva unui animal imens, iubitor şi inteligent? Sper ca toţi cei care au făcut-o pe Anne să sufere timp de 50 de ani (n.r. de când se află în posesia circului) să fie pedepsiţi cu ÎNCHISOAREA. Gândiţi-vă ce ar fi păţit cineva dacă ar fi torturat un om timp de 50 de ani.

Elefănţica va fi mutată de la circ

Daily Mail scrie că Anne va fi eliberată din "captivitatea crudă" în doar câteva zile, asta după ce opinia publică aproape că a blocat liniile telefonice de poliţia animalelor, cerând eliberarea lui Anne. Un specialist de la o grădină zoologică şi un angajat al poliţiei animalelor au vizitat elefantul, iar amândoi vor s-o ia în custodia instituţiilor unde lucrează.

Alte surse spun că Anne ar putea fi dusă într-un safari. Elefantul este foarte bătrân pentru un pahiderm ţinut în captivitate (are 59 de ani, în condiţiile în care un elefant captiv trăieşte maximum 40 de ani), joacă în spectacole de 50 de ani şi suferă de artrită la membrele posterioare.

Directorul circului

Articolul precizează că, în urma unei anchete, se va stabili ce pedeapsă merită posesorii lui Anne, directorul circului şi soţia sa. Nu se precizează nimic despre îngrijitorul român.

 

 

Versiune mobil | completa