Premieră în aer liber la Teatrul de Balet Sibiu

Premieră în aer liber la Teatrul de Balet Sibiu


Teatrul de Balet Sibiu va prezenta la sfârşitul săptămânii viitoare premiera spectacolului", după Georges Bizet. Spectacolul este în coregrafia lui Valentin Barteş, regia lui M.C. Ranin, avându-l ca dirijor pe Gabriel Bebeşelea.


Premiera va avea loc de la ora 21, în Piaţa Mare.
Acesta este primul spectacol cu Teatrul de Balet Sibiu organizat în aer liber şi deoarece marchează Ziua Bunelor Maniere, campanie la care şi Primăria Sibiu este partener.

În mod excepţional peste 150 de artişti vor fi alături de dansatorii Teatrului de Balet Sibiu. Pe scenă vor urca: Orchestra de Tineret Sibiu, Corul Operei Maghiare Cluj-Napoca, Corul de copii "Aequo Anima" al Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" Sibiu, solişti ai Operei Române din Iaşi şi Bucureşti şi dansatoarea de flamenco Rosa Estrella din Spania.

Organizatorii au creat două zone pentru publicul care va asista la acest spectacol: locuri în picioare - în această zonă intrarea va fi liberă şi locuri pe scaune - unde intrarea se va face pe baza unui bilet. Costul unui bilet este de 10 lei (bilet întreg) şi 5 lei (bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari). Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului, nr. 1 şi de la Filarmonica de Stat Sibiu, str. Cetăţii, nr 3-5.

 

 

Versiune mobil | completa