Lecţii de informare turistică la Primărie

Lecţii de informare turistică la Primărie

Personalul din centrele de informare turistică din România se perfecționează la Sibiu, în cadrul unui seminar defășurat la Primărie.

Angajații centrelor de informare turistică din România vor fi instruiţi marţi şi miercuri în cadrul unui seminar despre organizarea acestor centre, analizarea punctelor slabe şi punctelor tari ale activităţii centrelor de informare turistică precum şi organizarea finanţărilor şi a logisticii pentru acestea. În cadrul acestui seminar se va finaliza Ghidului Practic pentru Centrele de Informare Turistică din România, o publicaţie care este realizată de GTZ, în colaborare cu Ministerului Turismului şi centrele de informare turistică din ţară.

 „Sibiul a fost ales ca locaţie pentru acest seminar datorită succesului pe care oraşul l-a avut şi continuă să îl aibă pe plan turistic. Înfiinţarea centrelor de informare turistică în Sibiu, acum 8 ani, a fost necesară în contextul în care Sibiu s-a dezvoltat ca destinaţie turistică, iar nevoia de informare a vizitatorilor a fost o prioritate” spune Mirela Gligore din cadrul Biroului de presă al Primăriei Sibiu. Seminarul de la Sibiu este organizat de Programul German de Promovare Economică şi Ocupare a Forţei de Muncă în România împreună cu Primăria Municipiului Sibiu şi are ca temă „Cele mai bune practici în centrele de informare turistică”. Seminarul va avea loc în perioada 7–8 octombrie, la sediul Primăriei Sibiu, în Sala de Consiliu cu începere de la ora 9.00.

 

 

 

Versiune mobil | completa