Irina rămâne la Irinel Columbeanu până la decizia definitivă privind divorţul

Irina rămâne la Irinel Columbeanu până la decizia definitivă privind divorţul

Monica Columbeanu a cerut, luni, la Tribunalul Bucureşti, care judecă recursul său faţă de soluţia din 28 februarie a Judecătoriei Buftea prin care Irina i-a fost încredinţată temporar lui Irinel Columbeanu, suspendarea acestei decizii până la pronunţarea unei sentinţe definitive privind divorţul.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a respins cererea Monicăi Columbeanu, astfel că Irina rămâne în continuare în grija lui Irinel Columbeanu.

În cazul cererii Monicăi Columbeanu de suspendare a efectelor deciziei Judecătoriei Buftea, Irinel Columbeanu a spus instanţei că, în opinia sa, "un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare".

El a susţinut că Monica Columbeanu locuieşte cu sora ei, Ramona Gabor. Irinel Columbeanu a precizat că nu este de acord ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu Ramona Gabor, a cărei moralitate a criticat-o.

În ce priveşte recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Irina i-a fost încredinţată, temporar, tatălui acesteia, instanţa a amânat dezbaterile pentru 4 aprilie.

 

 

Versiune mobil | completa