IRINA RĂMÂNE CU MAMA. Irinel Columbeanu: MONICA S-A PROSTITUAT, am dovezi privind tarifele pe care le-a perceput. UPDATE - VIDEO

IRINA RĂMÂNE CU MAMA. Irinel Columbeanu: MONICA S-A PROSTITUAT, am dovezi privind tarifele pe care le-a perceput. UPDATE Foto: Publimedia//Laszlo Raduly

UPDATE 14.14 Instanţa a decis - minora Irina rămâne cu mama ei, iar Irinel Columbeanu va plăti lunar acesteia o pensie de 2.000 de lei. Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi recursul formulat de Monica Columbeanu şi a hotărât ca fetiţa să-i fie încredinţată mamei până la finalizarea procesului de divorţ. Mai mult, s-a decis ca Irinel Columbeanu să-i plătească lunar acesteia o pensie alimentară de 2.000 de lei. Instanţa a considerat că probele omului de afaceri pe care acesta le-a înaintat nu au fost relevante.

UPDATE 14.13 Irinel Columbeanu a spus la TB că este dispus la o pensie alimentară de 2.000 lei pentru Irina

Irinel Columbeanu a declarat, luni, la Tribunalul Bucureşti (TB) că, dacă fetiţa sa, Irina, va fi încredinţată Monicăi Columbeanu, este dispus să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei, instanţa urmând să ia o decizie în acest proces.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a continuat, luni, dezbaterile cu privire la recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat-o temporar pe Irina tatălui său, Irinel Columbeanu.

În sala de judecată au fost prezenţi atât Irinel, cât şi Monica Columbeanu.

Omul de afaceri a depus un set de documente şi de înscrisuri, care au fost luate în evidenţă ca probe de către instanţă.

În faţa instanţei, Irinel Columbeanu a arătat că este dispus să ofere 2.000 de lei pensia alimentară Irinei, în cazul în care instanţa decide că fetiţa să rămână la mamă.

Pe de altă parte, Monica a spus că instanţa este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, care să ajungă la fetiţă, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu.

Referitor la soţul său, fotomodelul a susţinut că acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, în perioada cât ele au fost plecate în SUA, şi că, de fapt, ea a fost cea care a menţinut relaţia tată- fiică, cerându-i lui Irinel să discute cu fetiţa pe internet.

Monica a mai spus că, după ce fetiţa a ajuns în ţară şi în perioada în care ea a mai rămas în SUA, a menţinut legătura doar cu fetiţa prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţare primite de la soţul ei.

Instanţa urmează să ia o decizie în acest proces.

La ieşirea din sala de judecată, întrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a arătat că probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput". Întrebat la ce se referă şi dacă o acuză pe soţia sa de imoralitate, el a refuzat să dea detalii.

Pe de altă parte, Monica Columbeanu nu a dorit să facă declaraţii.

Cei doi au plecat separat către Judecătoria Buftea unde luni se judecă un nou termen în procesul de divorţ.

Cererea a fost introdusă de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg de presă, mai ales că ea a solicitat separat, prin ordonanţă preşedinţială, încredinţarea fiicei sale, cerere respinsă de Judecătoria Buftea.


Irinel şi Monica Columbeanu se vor prezenta azi în faţa judecătorilor de două ori. Mai întâi, cei doi soţi vor participa la şedinţa de judecată de la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă recursul făcut de Monica referitor la decizia instanţei de a o încredinţa pe minora Irina tatălui până la pronunţarea divorţului. În cazul în care magistraţii îi vor da câştig de cauză, Irina se va afla în grija mamei sale. Tot azi, la Judecătoria Buftea, se judecă şi cel de al doilea termen al procesului de divorţ dintre cei doi soţi. Şansele ca acesta să se finalizeze la acest termen sunt însă foarte mici.

Irinel Columbeanu a cerut instanţei ca soţia de care divorţează să fie decăzută din drepturile părinteşti. Irinel o acuză pe Monica pentru neglijenţă gravă şi purtare abuzivă, învinuiri pe care i le-a transmis şi prin intermediul unor emisiuni televizate. Irinel Columbeanu a postat şi două filmuleţe pe internet în care sunt surprinse discuţii între el, Veronica Bulai şi micuţa Irina, respectiv între ginere şi soacră. Fetiţa le spune celor doi că vrea o altă mamă care să nu o bată. Deşi i se spune că o mamă nu se cumpără, Irina insistă cu solicitarea ei. De asemenea, copilul se împotriveşte ideii de a pleca din nou în America.

 

 

Versiune mobil | completa