Hoţii care au spart casa preşedintelui CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, au fost prinşi

Hoţii care au spart casa preşedintelui CJ Dâmboviţa au fost prinşi sursa Partener TV

Patru persoane au fost arestate preventiv, la Târgovişte, pentru furt din locuinţe, printre casele prădate aflându-se şi cea a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, remis joi dimineaţă, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unei grupări compuse din şase persoane, care se ocupa cu furturile din locuinţe şi societăţi comerciale. Acestea sunt suspectate de două furturi din locuinţe şi de şase furturi din societăţi comerciale, comise în cursul lunii aprilie 2011 pe raza judeţului, creând un prejudiciu de aproximativ 80.000 lei.

Trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, au fost prinse, în noaptea de marţi spre miercuri, în flagrant, când încercau să sustragă bunuri dintr-o societate comercială din Ulmi.

"Ca urmare a activităţilor de verificare şi cercetare, în data de 20.04.2011, poliţişti de investigaţii criminale şi de ordine publică, sprijiniţi de lucrători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Argeş şi Dâmboviţa au efectuat un număr de 10 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor învinuiţi, în urma cărora şase persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru cercetări, fiind reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 de ore", mai precizează sursa citată.

Pentru patru dintre cei şase, Judecătoria Târgovişte a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru furt calificat. Ceilalţi doi au interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.

"În urma probatoriului administrat în cauză, pe numele numiţilor V. Adrian Petrişor, de 24 de ani, T. Vasile Iulian, de 24 de ani, M. Vasile Laurenţiu, de 24 de ani, şi D. Iulian, de 42 de ani, toţi din municipiu (n.r. Târgovişte), Judecătoria Târgovişte a emis mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", se mai arată în comunicat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentarii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Casa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost spartă de hoţi, în urmă cu aproape două săptămâni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Trandafir, Florin Popescu a sesizat forţele de ordine că din casă i-au fost sustrase mai multe bunuri. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a declarat că, la momentul incidentului, dormea în locuinţă. El a adăugat că i-a fost furat televizorul, fără a da detalii despre celelalte bunuri sustrase. (sursa NewsIn)

 

 

Versiune mobil | completa