H&M s-a deschis în România. Vezi aici cum s-au îmbulzit clienţii. Primii cumpărători au apărut la 6 dimineaţa - VIDEO

H&M s-a deschis în România. Vezi aici cum s-au îmbulzit clienţii. Primii cumpărători au apărut la 6 dimineaţa - VIDEO

Câteva sute de persoane, de toate vârstele, s-au strâns vineri în faţa primului magazin H&M din România, deschis în AFI Palace Cotroceni, unii venind încă de la ora 06:00 pentru a beneficia de cupoanele cadou oferite de retailer primilor cumpărători.

"Ştiau că magazinul se deschide la ora 11:00, însă multe persoane au venit încă de la ora 06:00, iar cozile au început să se formeze în jurul orei 08:00", a declarat un reprezentant al firmei de pază, care a adăugat că la coadă s-au strâns peste 500 de persoane.


Clienţii sunt aşezaţi organizat la coada care se întinde pe mai mulţi zeci de metri, fiind "flancaţi" de un număr destul de mare de agenţi de pază, pentru a nu încurca celelalte activităţi din mall.

"Am luat măsuri şi sunt aşezaţi ordonat la coadă, aşa încât să nu fie încurcate celelalte activităţi care se desfăşoară în mall", a spus un agent de pază.

Pe lângă aceste persoane, alţi câţiva zeci de privitori urmăresc spectacolul dat de angajaţii din magazin.

Cei 60 de angajaţi ai magazinului au dansat minute în şir şi au aplaudat, cântând refrenul melodiei "We are the Champions". Multe dintre persoanele strânse la intrarea în magazin recunosc că au venit la inaugurare şi au ales să stea ore în şir la coadă din curiozitate, dar şi din dorinţa de a intra în posesia unuia din cele 100 de cupoane, în valoare de 80 lei, cu care poţi cumpăra din magazin.

"Sunt în concediu medical şi, decât să stau acasă, am venit încă de la 07:00 să prind un cupon. Ştiam de reducere", a spus o cumpărătoare.

"De la 08:00 şi am reuşit să prind cupon. Nu am mai fost într-un magazin H&M, sper să pot cumpăra astăzi", a spus o altă clientă a magazinului.

Retailerul suedez H&M cuprinde în prezent 2.200 de magazine în aproape 40 de ţări. Grupul are aproximativ 87.000 angajaţi şi comercializează haine pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Alice Gheorghe, alice.gheorghe@mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa