EXCLUSIV. Marcu Dorel, numele asasinului român CARE A ŞOCAT SPANIA. La crimă au asistat doi minori, potrivit poliţiei spaniole

EXCLUSIV. Marcu Dorel, numele asasinului român CARE A ŞOCAT SPANIA. La crimă au asistat doi minori, potrivit poliţiei spaniole

Marcu Dorel este numele românului din Spania care şi-a ucis concubina. Victima are 19 ani şi se numeşte Moldovan Viorela. Cei doi erau plecaţi în Spania de un an şi jumătate. Copilul de trei ani, care a asistat la crimă, era doar al Viorelei.

Tatăl criminalului este din Copşa Mică şi el este cel care a sunat la Inspectorarul de Poliţie Judeţean Sibiu pentru a anunţa crima comisă de fiul său. Ofiţerul de poliţie din Sibiu, fost ataşat de interne în Spania, a alertat poliţia spaniolă. În jumătate de oră, echipele de la Omoruri au ajuns la uşa suspectului. Acesta nu a deschis, aşa că poliţiştii au luat autorizaţie de la judecător şi au intrat în forţă.

În casă mai erau sora victimei, de 13 ani, pe care Dorel Marcu intenţiona să o omoare, precum şi fetiţa victimei, în vârstă de 3 ani. Potrivit poliţiştilor spanioli, se pare că minorii au asistat la crimă. Asasinul a fost găsit în stare de şoc.

Vecinii spun că au auzit zgomote noaptea, dar nu au sunat la poliţie pentru că erau obişnuiţi cu scandalurile celor doi români.

Potrivit cercetărilor preliminarii, victima murise de câteva ore şi nu mai putea fi salvată. Din fericire, copiii au scăpat cu viaţă şi vor fi luaţi în custodie de autorităţi, până se va stabili un aparţinător legal.

Marcu Dorel şi Viorela Moldovan locuiau într-o zonă rău famată, unde se află multe bordeluri şi se comit frecvent infracţiuni. Autorităţile spaniole nu ştiu cu ce se ocupau cei doi români.

Marcu Dorel riscă 25 de ani de închisoare pentru omor. El a fost reţinut şi urmează să fie arestat.

În urmă cu trei ani, tot în zona Madrid, un român a turnat benzină pe prietena sa şi i-a dat foc. Femeia a murit.

 

 

Versiune mobil | completa