Disneyland de 140 de milioane de euro în România. Vezi cine vrea să-l construiască

Disneyland de 140 de milioane de euro în Bucureşti. Vezi cine vrea să-l construiască

Primul mare parc de distracţii din România urmează să se construiască în partea de vest a Bucureştiului, pe o suprafaţă de 26 de hectare, în apropierea şoselei de centură a Capitalei. Investiţia pentru Bucharest World of Adventures Park este estimată la aproape 140 de milioane de euro, iar ridicarea ei se va întinde pe durata a trei ani, potrivit proiectului prezentat de Impact Developer&Contractor, cu prilejul forumului arab-român care a avut loc zilele trecute la Bucureşti.

Principalele atracţii ale parcului vor fi două montagnes russes, un turn unde vizitatorii vor putea experimenta căderea liberă, un planetarium şi studiouri de simulare spaţială. La acestea se vor adăuga un parc acvatic, atracţii acvatice pentru sezonul cald, alături de multe alte oportunităţi de distracţii.

De asemenea, parcul va cuprinde şi o sală multifuncţională de spectacole, o zonă de shopping, precum şi un hotel luxos, după modelul celor aferente marilor parcuri de distracţii din lume, restaurante, un centru de tip outlet, precum şi spaţii pentru parcare.

Citeşte mai multe şi vezi video pe www.gandul.info.

 

 

Versiune mobil | completa