Dansează cu Matt! Cel mai relaxat om din lume e plătit pentru a se plimba şi dansa pe tot globul! (VIDEO)

Un american a devenit celebru pentru că se plimbă prin toată lumea şi dansează

Ţi-ar plăcea să călătoreşti în toată lumea, să vizitezi toate locurile celebre despre care ai auzit doar, şi să dansezi cu oameni de culturi şi naţionalităţi diferite? Şi să fii şi plătit pentru asta! E povestea lui Matt, un tânăr american obişnuit, de 32 de ani.

 

Matt a devenit celebru pe internet după ce s-a filmat dansând în stilul său special – şi nu foarte complex – în cele mai celebre locuri ale lumii, pe toate continentele. În 2006, el a vizitat 39 de ţări, fiind sponsorizat de compania Stride Gum, producătoare de gumă de mestecat. A repetat experienţa în 2007 şi 2008. Filmuleţul realizat în 2008, postat pe YouTube, are peste 19 milioane de accesări.

 

Americanul îşi ţine la curent prietenii şi familia cu ajutorul unui site, www.wherethehellismatt.com („unde naiba e Matt”), unde se găseşte şi o mini-biografie a acestuia, scrisă cu mult umor.

 

Astfel, se pare că visul lui Matt a fost la început să facă şi să joace jocuri video, iar după ce şi-a împlinit această dorinţă, şi-a dat seama că ar putea face mai mult cu viaţa lui. Şi-a părăsit atunci slujba din Brisbane, Australia, şi a plecat în prima sa călătorie, prin Asia. Se întâmpla în 2003. De atunci, Matt este tot pe drumuri, mergând acolo unde îl cheamă miile de fani care îi trimit mesaje pe site.

 

De fapt, aşa i-a venit lui Matt ideea să invite şi alţi oameni să danseze alături de el. Dacă în primul an el dansa singur, în 2008 deja tot mai mulţi doritori se strângeau lângă el, să execute împreună dansul devenit celebru.

 

În prezent, Matt locuieşte la Seattle, cu prietena lui Melissa şi cu Sydney, căţelul lor. Nu are nici acum o slujbă stabilă, dar are un program destul de încărcat, fiind invitat la tot felul de conferinţe şi evenimente. Despre toate acestea, el povesteşte pe site-ul său. Şi, cel mai probabil, în curând va pleca din nou la drum.

 

Vezi la galeria video filmuleţele realizate de Matt, în călătoriile sale!

 

 

 

 

 

Versiune mobil | completa