Cum a rămas BARACK OBAMA ÎNCUIAT pe terasa CASEI ALBE- VIDEO cu cel mai puternic om al planetei încercând să intre în Biroul Oval

Nici pentru preşedinte nu se deschid toate uşile. Barack Obama, încuiat înafara Casei Albe. VIDEO Foto: Jim Young / Reuters

Preşedintele american, Barack Obama, a fost filmat în timp ce încerca mai multe uşi închise pentru a intra în Biroul Oval de pe o terasă a Casei Albe. Preşedintele nu era aşteptat înapoi din turul din America Latină atât de devreme, drept urmare uşile de acces în Biroul Oval erau închise, anunţă The Telegraph.

După ce a încercat mai multe uşi, Obama a găsit una deschisă şi a intrat în biroul clădirea Biroului Oval cu nonşalanţă, ştiind că este filmat. Oamenii de la Casa Albă au comentat imediat incidentul şi au motivat că nu aveau idee că preşedintele Obama se va întoarce atât de repede la muncă.

Barack Obama a vizitat America de Sud pentru cinci zile în încercarea de a întări exportul din S.U.A. în partea sudică a continentului şi de a stabili legături cu liderii Braziliei, Chile şi El Salvador. Preşedintele a fost forţat să scurteze vizita din El Salvador deoarece situaţia din Libia necesită atenţia Statelor Unite.

 

 

Versiune mobil | completa