Cât te costă „două palme după ceafă”: Prigoană a plătit 2.000 de euro pentru a-l aduce pe Honorius în ţară ca să-l pălmuiască când a fost nevoie

Cât te costă „două palme după ceafă”: Prigoană a plătit 2.000 de euro pentru a-l aduce pe Honorius în ţară ca să-l pălmuiască când a fost nevoie FOTO: Mediafax

Omul de afaceri Silviu Prigoană a declarat că i-a plătit fiului său cel mare biletul dus-întors în valoare de 2.000-3.000 de euro din America pentru a-i da două palme după ceafă în urmă cu câţiva ani. A declarat că l-a adus în România pentru că, dacă l-ar fi lovit pe teritoriul Americii, ar fi riscat să meargă la închisoare.

"L-am traversat Oceanul ca să-i dau două palme peste ceafă. În America aş fi făcut puşcărie", a povestit politicianul. Spusele sale au fost confirmate chiar de Honorius, fiul cel mare al lui Prigoană: "Ce bătăi mi-a dat tata, nu vrei să ştii! Ce curea, ştii ce palmă grea are? A făcut şi patru ani de box. Cred că de asta m-am şi maturizat mai repede, de la bătăile din copilărie. "

Prigoană a declarat că nu este dispus să le accepte impertinenţele copiilor săi şi că nu suportă lipsa de maniere, aroganţa sau nesimţirea. "Eu nu concep să nu le spui părinţilor "sărut mâna" sau să le răspunzi obraznic", a mărturisit acesta. Prigoană consideră că educaţia trebuie făcută în familie şi apoi în şcoală. Omul de afaceri susţine introducerea în curricula şcolară a unor cursuri de bune maniere.

 

 

Versiune mobil | completa