Victorie uriașă pentru Mediaș! Gaz Metan - Rapid 1-0

Foto: ProSport

Giuleştenii s-au făcut de râs la Mediaş şi se depărtează de cupele europene în timp ce Gaz Metan urcă în clasament pe loc neretrogradabil.

Apatici şi neinspiraţi în atac, dezorganizaţi şi neatenţi în apărare. Aşa s-a prezentat Rapid la Mediaş în meciul care ar fi trebuit neapărat câştigat pentru a nu pierde contactul cu plutonul primelor şase. Socoteala de acasă nu se potriveşte însă cu cea din târg iar Gazul a jucat exemplar, matematicianul Pustai surclasându-l tactic pe omologul său Marian Rada.

 

Din condamnată sigură la retrogradare, Gazul pare acum aproape salvată, Bistriţa şi Iaşi trecând sub ardeleni în clasament. Cu cei mai slabi atacanţi din campionat în avanposturi, feroviarii speră acum ca Universitatea Craiova să se împiedice şi ea la Târgu Jiu, pentru că altfel Europa este departe. Din păcate pentru suporterii alb-vişiniilor, Rapidul rămâne aceeaşi echipă inconstantă care nu reuşeşte să adune mai nimic din deplasare. Cu respiraţia Braşovului în ceafă şi cu un meci bun, unul prost realizat, Giuleştiul se afundă spre mijlocul clasamentului cu şanse de a nu mai ieşi de acolo.

 

Citește mai multe în ProSport

 

 

Versiune mobil | completa