Vâtcă a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş

Portarul echipei Steaua, Cosmin Andrei Vâtcă, a fost împrumutat până la sfârşitul sezonului 2008/2009 la gruparea Gaz Metan Mediaş, jucătorul urmând să se alăture noii sale formaţii la sfârşitul acestei săptămâni, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

 

Vâtcă a precizat că a acceptat împrumutul la Gaz Metan Mediaş pentru a avea mai multe şanse să evolueze titular. "Am decis să accept oferta celor de la Gaz Metan deoarece îmi doresc foarte mult să apăr. Vreau să fac meciuri bune şi să revin la forma pe care am avut-o înainte de a fi transferat la Steaua. Nu ştiu ce se va întâmpla din vară, însă mă bucur că acum voi avea mai multe şanse de a evolua ca titular", a spus Vâtcă.

 

Andrei Vâtcă se află în prezent în cantonament cu echipa Steaua în Spania, la Oliva Nova, întoarcerea "roş-albaştrilor" în România fiind programată pentru vineri seară.

 

Portarul a fost transferat de Steaua în sezonul 2007/2008 de la formaţia Oţelul Galaţi, însă nu a debutat încă pentru echipa din Bulevardul Ghencea în Liga I. Vâtcă a mai evoluat pentru formaţiile FC Bihor şi Oţelul Galaţi.

 

 

Versiune mobil | completa