UPDATE DECLARAŢII: "Execuţii" la Gaz Metan Mediaş - victimele au aflat din presă

Corin Cindrea a luat in sfarsit niste decizii dupa evoluta dezastruoasa a celor doua echipe fanion ale Clubului mediesean

Opt fotbalişti, patru baschetbalişti şi capul echipei de baschet Mladen Jojic au fost daţi afară marţi, de conducerea Clubului Gaz Metan Mediaş. Potrivit unui comunicat al Clubului semnat de preşedintele Corin Cindrea, acestea sunt măsurile luate în urma analizei performanţelor din turul de campionat 2008-2009.

Pe listele de transferuri se regăsesc jucătorii de la echipa de fotbal, Bojan Cukic, Dorin Semeghin, Nemanja Vidakovici, Rafael Dos Santos, Nana Falemi, Alexandru Gego, Gabriel Crăciun şi Cosmin Paina, în timp ce la baschet s-a hotărât renunţarea la serviciile a patru jucători. Este vorba de Ognjen Samardzija, Marko Dimitrijevic, Nikola Glisovic şi Zeliko Bubanja. Totodată, antrenorul principal Mladen Jojic a fost pus pe liber.

Consiliului Director al Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaş a desfiinţat la sfârşit de an posturile de director sportiv la secţiile de fotbal şi baschet, ocupate de către Marius Baciu şi respectiv Octavian Şerban, care sunt acum  la dispoziţia clubului.

UPDATE:

Declaraţie Corin Cindrea: „Această decizie am luat-o în urma şedinţei de analiză pe care am avut-o înainte de Crăciun. Suntem deja în discuţii cu mai mulţi jucători, pentru a întări lotul, dar avem destul timp pentru transferuri. În principal avem mare nevoie de un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant” spus Cindrea. Dintre cei opt fotbalişti puşi pe lista de transferări, Cukic, Semeghin, Vidakovici, Rafael şi Falemi au fost aduşi la echipă în vară la cererea antrenorului Pustai. Mediaşul va relua pregătirile în 9 ianuarie, când sunt aşteptaţi la echipă şi primele întăriri, printre cei vizaţi fiind şi portughezul Mutinho de la Drobeta Turnu Severin.

 

Crăciun şi Paina au aflat de la presă

Fundaşul Gabriel Crăciun habar nu avea că este pe lista celor la care Mediaşul vrea să renunţe. Acesta spune însă că nu e surprins de decizia luată. “Nu ştiu despre ce e vorba. Nu mă aşteptam. Nu ştiu. O să vedem când mă duc în 7 ianuarie la Mediaş. Deocamdată nu m-a sunat nimeni de la club. Nu sunt surprins de ceea ce am aflat de la voi acum”, a spus Crăciun. Şi atacantul Cosmin Paina a aflat tot de la presă că urmează să fie pus pe liber. Acesta spune că va merge în 7 ianuarie la reunirea lotului. “Nu ştiu nimic. Nu m-a anunţat nimeni. Asta e decizia clubului. O să discut şi cu conducerea şi cu antrenorul echipei. Nu ştiu ce să zic. Habar nu am. Dacă tot au făcut comunicatul acesta de presă, cred că se confirmă şi ceea ce s-a scris  prin presă chiar atunci după finalul de tur de campionat. De ce nu ne-au anunţat mai din timp. Pe 7 ianuarie o să fiu la reunirea echipei şi o să aflu probabil atunci” a spus acesta.

 

 

UPDATE:    
Jojic dat afară de la Mediaş

Antrenorul sârb a fost anunţat marţi că va fi demis de la conducerea Gazului, din cauza lipsei de rezultate în turul de campionat al diviziei A de baschet masculin. Mediaşul a mai renunţat şi la 4 jucători, printre care şi sârbul Bubanja. După ce au dat afară opt fotbalişti, cei din conducerea clubului Gaz Metan Mediaş au făcut restructurări şi la echipa de baschet. Astfel antrenorul Mladen Jojic şi jucătorii Ognjen Samardzija, Marko Dimitrijevic, Nikola Glisovic şi Zeliko Bubanja au fost daţi afară de la echipă. Lui Jojic i s-a reproşat că echipa a avut evoluţii mediocre în recent încheiatul tur de campionat.

“Am avut o şedinţă de analiză în care am decis să luăm aceste măsuri, pentru că rezultatele nu au fost cele aşteptate de noi. Am avut pretenţiile noastre şi nici nu cred că Mladen Jojic putea să facă mai mult în continuare la echipă, aşa că am decis să renunţăm la serviciile sale şi ale jucătorilor respectivi”, a explicat preşedintele clubului, Corin Emil Cindrea.

Acesta spune că numele noului antrenor va fi anunţat până în 5 ianuarie. “Echipa va avea la reunire un nou antrenor. De asemenea vom aduce alţi jucători în locul celor la care s-a renunţat” a precizat Cindrea.

Revine Şerban?

O altă hotărâre a Consiliului Director al Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaş este desfiinţarea postului de director sportiv la secţiile de fotbal şi baschet, care au fost ocupate de către Marius Baciu şi respectiv Octavian Şerban. Cei doi vor rămâne în continuare la dispoziţia clubului. Surse oficiale din cadrul clubului au declarat că Şerban are mari şanse să revină ca antrenor porincipal la echipa de baschet. Baciu a anunţat deja că vrea să se facă antrenor.

 

 


 

 

Versiune mobil | completa