Sârbul Miljan Medvedj revine la U-Mobitelco Cluj

de Adina Oşan

Foto: Mediafax (Mircea Rosca)

Baschetbalistul sârb Miljan Medvedj revine la echipa U-Mobitelco Cluj, la care a mai jucat timp de cinci sezoane, iar în stagiunea 2012-2013 a evoluat la un club din Irak, a anunţat, marţi, gruparea ardeleană.

"Mă bucur foarte mult că mă întoarc pentru a patra oară la Cluj, acolo unde am jucat cinci ani. Am urmărit campionatul Romaniei sezonul trecut şi nu mi-a plăcut faptul că echipa a terminat doar pe locul şapte. Clujul, fanii şi tot ceea ce înseamnă U Mobitelco merită să fie pe locurile fruntaşe ale clasamentului. Abia aştept să mă reîntâlnesc cu fanii clujeni şi sper sa vină în număr cât mai mare la meciurile noastre", a declarat Medvedj, marţi, după oficializarea transferului.

La rândul său, preşedintele executiv al formaţiei clujene, Mircea Cristescu, a spus că Medvedj este printre puţinii jucători străini care au evoluat la Cluj cu sufletul şi au făcut parte din spiritul echipei.

Miljan Medvedj are 34 de ani şi joacă pe postul de fundaş. În carieră a mai evoluat la echipe din ţara natală, Bosnia-Herţegovina, Irak, iar în campionatul intern din România la Elba Timişoara şi CS Otopeni.

El este al patrulea transfer operat de U-Mobitelco în această vară după Branko Cuici, Boris Lalovici şi Darius Hargrove.

 
Tag-uri:
baschet
,transfer
,sârb

 

Versiune mobil | completa