Război româno-iberic la Vaslui. Presa din Spania ia apărarea antrenorului Lopez Caro

Război româno-iberic la Vaslui. Presa din Spania ia apărarea antrenorului Lopez Caro

Vasluiul s-a transformat în twilight zone. Scene desprinse din cascadorii râsului, ieri, la Vaslui, când jucătorii au refuzat să se antreneze. Neînţelegerile dintre Porumboiu şi Lopez Caro au ajuns la cote nebănuite şi fiecare are propria viziune a adevărului. Mai mult, disputele dintre cei doi transcend competiţia sportivă, patronul de la Vaslui făcând trimitere la originea tehnicianului.

"Jucătorii aduşi de el nu joacă nici la Crevedia, el vrea doar milionul, nu îl interesează pe ce loc e echipă, îl doare undeva. Are o problemă mare de tot. Mă simt tâlhărit de acest spaniol, toată lumea vorbeşte despre români şi cum se comportă aceştia în Europa, dar iată ce atitudine au spanioli. De asta nu scrie nimeni nimic" , spunea, ieri, Porumboiu.

Răspunsul pentru Porumboiu nu a venit de la Lopez Caro, care a abordat un discurs extrem de echilibrat, ci de la jurnaliştii din MARCA. Într-un editorial din prestigiosul ziar spaniol, o jurnalistă i-a luat apărarea "galacticului" şi l-a criticat vehement pe Porumboiu. Citeşte mai multe pe www.prosport.ro.

 

 

Versiune mobil | completa