Presa italiană anunţă că Mutu l-a concediat pe Giovanni Becali

Presa italiană anunţă că Mutu l-a concediat pe Giovanni Becali

Publicaţia italiană La Nazione scrie că atacantul român Adrian Mutu a renunţat la colaborarea cu Giovanni Becali, considerându-l pe impresar vinovat de problemele cu Fiorentina, informează violanews.com.

"Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitură de teatru care anticipă o împăcare cu Fiorentina? Nu se poate spune dacă ruptura dintre Mutu şi sfătuitorul său poate influenţa decizia de revenire în lot a jucătorului, dar cu siguranţă alegerea românului va ajuta la o reapropiere de Della Valle" , scrie violanews.com, care menţionează că Mutu se desparte de Becali pentru a doua oară (prima dată în perioada de după Chelsea).

Potrivit sursei citate, Giovanni Becali a fost cel care l-a sfătuit pe Mutu să părăsească echipa înaintea meciului Bologna - Fiorentina, iar de atunci jucătorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i se cer daune, s-a declanşat o procedură pentru suspendarea salariului. "Mutu a arătat apoi că nu este de acord cu ideile impresarului său, astfel că ieri l-a concediat", mai scrie violanews, citând La Nazione. (MEDIAFAX)

 

 

Versiune mobil | completa