Medieșenii se afundă. Gaz Metan - FC Argeș 2-2

Gaz Metan Mediaș - FC Argeș

Gaz Metan Mediaș - FC Argeș s-a terminat 2-2 și gazdele pierd două puncte prețioase în lupta pentru evitarea retrogradării.

 

Început vijelios pentru medieșeni. În minutul 13, Bud profită de greșeala lui Ghiță și reia în poartă după centrarea deviată a lui Boaru. Argeșenii nici nu și-au revenit bine după șocul primirii golului și elevii lui Pustai au recidivat, ducând scorul la 2-0, în minutul 20, prin Sabou. ”Închizătorul” a băgat-o în ațe nestingherit pe lângă visătorul Lăcustă. Gazdele au ținut bine de scor în prima repriză, trecând pe lângă majorarea lui în două rânduri, prin Grillo (41) și Bud (44). 

 

Golul speranței pentru munteni a venit în minutul 68, în momentul în care oamenii lui Penescu căutau cu frenezie drumul spre poarta adversă. Tameș a reluat elegant pe lângă Vâtcă o centrare ce a survolat apărarea ardelenilor. Golul egalării a venit ca un șoc pentru Gaz Metan, ”Găzarii” păreau capabili de conservarea avantajului de pe tabelă, dar proaspătul intratul Voiculeț a reluat din cădere în minutul 78 o centrare venită de pe dreapta și a înscris ultimul gol al întâlnirii. Gazdele pierd două puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării.

 

Gaz Metan - FC Argeș 2-2 (2-0)

Marcatori: Bud 13, Sabou 20 \ Tameș 68, Voiculeț 78

Gaz Metan: Vâtcă - Grillo, Lazăr, Markovic (Nohai 46), Hoban - Todea, Kubala (Zaharia 74), Sabou, Pârvulescu - Bud, Boaru (de Oliveira 71). Antrenor: Cristi Pustai

FC Argeș: Boșneag - Poenaru, Bălașa, Lăcustă, Ghiță (Voicu 24) - Tănase, Bazzi, Tameș (Stan 81), Năstăsie - Dulcea, Iordache (Voiculeț 47). Antrenor: Ionuț Badea

 

 

 

 

Versiune mobil | completa