Gură de oxigen pentru Mediaș! Gaz Metan - Gloria Bistrița 3-1

Foto: ProSport

Etapa a 32-a a Ligii I de fotbal a fost a fost cu noroc pentru Gaz Metan. Au învins Gloria Bistrița, iar Poli Iași, cealaltă contracandidată la salvare, s-a împiedicat și ea, fiind umilită cu scorul de 4-1 de codașa CS Otopeni.

 

Formaţia Gaz Metan Mediaş a câştigat, scor 3-1, partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Gloria Bistriţa.

 

Golurile victoriei gazdelor au fost marcate de Bud '4, '71 şi Grillo'12, în timp ce golul oaspeţilor a fost reuşit de Ciucă '89. În minutul 4, atacantul echipei din Mediaş, Cristian Bud, a reuşit să marcheze cu o lovitură de cap de la cinci metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă. În minutul 12, fundaşul dreapta al gazdelor, Grillo, a transformat în gol o centrare venită de pe partea stângă de la Eric de Oliveira. În minutul 71, Hoban a trimis un şut de la marginea careului de 16 metri al echipei bistriţene, dar mingea a fost respinsă de portarul Albuţ până la atacantul Bud, care a marcat golul trei al gazdelor. În minutul 89, fudaşul echipei oaspete, Ciucă, a reuşit să marcheze cu o lovitură de cap de la şase metri după o centrare venită dintr-o lovitură liberă.

 

La meciul de la Mediaş au asistat aproximativ 3.000 de specatori.

 

Citește mai multe în ProSport

 

 

Versiune mobil | completa