Grigoraş: Nu ne gândim decât la victorie în meciul cu Gaz Metan Mediaş

foto: ProSport

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a declarat că victoria este singura opţiune a sa în meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a returului Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

"Întâlnim un adversar care se află sub noi în clasament şi logic este că ne dorim să-i ţinem tot acolo, chiar să mărim distanţa dintre noi. Nu ne gândim decât la victorie chiar dacă, recunosc, în tur am luat un punct la Mediaş cu mare şansă. Din păcate e o perioadă grea pentru noi din cauză că avem mulţi accidentaţi şi nu am reuşit să avem niciun meci de verificare în care să pot folosi echipa pe care aş vrea să o pot trimite în teren", a declarat Petre Grigoraş.

 

Tehnicianul Oţelului va afla după antrenamentul de vineri dacă se va putea baza sâmbătă pe serviciile lui Pena şi Sălăgean. În schimb, Hurdubei, Tănasă, Cojoc şi Gado vor lipsi, ei fiind accidentaţi.

 

Partida Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00.

 

 

Versiune mobil | completa