Fanii se pregătesc de derby

Fanii se pregătesc de derby

Galeria lui CSU Sibiu anunţă o coregrafie de zile mari pentru meciul de duminică cu Dinamo Bucureşti.

Suporterii lui CSU Sibiu pregătesc o coregrafie specială pentru meciul de duminică de la ora 16.00 cu marea rivală din campionatul românesc de baschet masculin, Dinamo Bucureşti. Evenimentul, care va însemna şi revenirea echipei sibiene în Sala Transilvania, după exilul de o etapă, din cauza jucării meciului de tenis din Cupa Davis dintre România şi Franţa, va fi cinstit de fani aşa cum trebuie. "Am vorbit şi cu liderul galeriei, cu Florin, şi vom face o coregrafie de zile mari, aşa cum am făcut de fiecare dată când CSU Sibiu a jucat împotriva celor de la Dinamo. Vom umple din nou sala, vom face spectacol şi ne vom încuraja echipa favorită pentru a învinge", a declarat Claudiu Hila, preşedinte al Asociaţiei "Al 6-lea jucător".

Clubul CSU Sibiu a făcut un apel la prezenţa publicului, pe pagina oficială a grupării, www.csusibiu.ro. "Clubul CSU Sibiu vă invită pe toţi la acest derby, pentru a fi alături de jucători şi de a încuraja echipa aşa cum doar la Sibiu se poate întâmpla", se arată în mesajul către suporteri.

Sibiu şi Gazul, în direct la Telesport

Meciul dintre CSU Sibiu şi Dinamo Bucureşti va fi transmis în direct de canalul TELESPORT. Cu două zile mai devreme fanii baschetului sibian vor putea urmări pe acelaşi canal de televiziune partida dintre BC Mureşul Tg Mureş şi Gaz Metan Mediaş, partida disputându-se vineri de la ora 18.30, întâlnirea fiind una crucială pentru viitorul antrenorului Mediaşului, Horea Rotaru, din cauza rezultatelor slabe din acest început de an. "Nu cred că demiterea lui Rotaru este o soluţie, dar conducerea este cea care ia deciziile. Cert este că va trebui să ieşim la liman", a declarat directorul tehnic al Gazului, Octavian Şerban.

 
Tag-uri:
csu
,baschet
,dinamo

 

Versiune mobil | completa