După 0-1, Gaz Metan s-a impus cu 3-1 în faţa Universităţii

Foto: ucluj.ro

Universitatea Cluj a deschis scorul, dar a fost învinsă cu 1-3 în amicalul disputat miercuri la Mediaş, cu Gaz Metan. În ciuda terenului greu, acoperit de zăpadă şi noroi, cele două echipe au oferit un frumos spectacol fotbalistic, de parcă această partidă de verificare a avut miză maximă. La capitolul "minusuri" este de menţionat brigada de arbitri, care a acordat gazdelor mai mult de clasicul 5 la sută, anulând clujenilor un gol perfect valabil, pe motiv de ofsaid.

 

Scorul a fost deschis de Budean, în minutul 31, care a finalizat sec, din care, o frumoasă acţiune de atac la care au mai participat Unguruşan şi Buş. Gazul a egalat cu 5 minute înainte de final, prin Kubala şi a trecut în avantaj imediat după revenirea de la cabine, prin Pârvulescu. Ultimul gol validat i-a aparţinut lui Prodan (minutul 65), la ultimele două reuşite apărarea clujeană dovedindu-se puerilă.

 

Gaz Metan a început în formula Vâtcă - Rafael, Buican, Buzean - Todea, Kubala - Sabou, Admir, Voicu, Pârvulescu - Bud, apoi au mai intrat Vidacovic, Eric, Şomfălean şi Prodan. De partea cealaltă, Gică Mihali i-a folosit pe Costaş - Unguruşan, Cordoş, Szilagyi, Iuhas - Soporan, Dolha - Buş, Budean, Borza - Şuteu. După pauză au intrat Crişan, Suller, Sântejudean, Ţene, Suciu, Văscan şi Bundea.

 

Aceasta este prima înfrângere pentru Gică Mihali, de când a preluat Universitatea, în meciuri amicale sau oficiale.

 

 

Versiune mobil | completa