Decizie ŞOC înaintea derby-ului cu Steaua! Cîrţu, DEMIS! CFR are un nou antrenor!

Decizie ŞOC înaintea derby-ului cu Steaua! Cîrţu, DEMIS! CFR are un nou antrenor!

După înfrângerea suferită la Basel, eşec ce a consfinţit eliminarea clujenilor din cupele europene din acest sezon, Sorin Cîrţu a fost demis de la conducerea tehnică a grupării ardelene. Decizia conducerii clujene survine chiar înaintea unei partide extrem de importante pentru ardeleni, meciul de duminică împotriva Stelei.

Sorin Cîrţu a fost prezentat oficial la CFR pe 13 septembrie, iar primul său meci oficial la conducerea echipeii ardelene a fost chiar partida tur cu Basel, meci în care clujeniii s-au impus cu 2-1. A condus echipa campioană în nouă meciuri de campionat, obţinând patru victorii, trei remize şi două înfrângeri. De asemenea, Cârţu a condus echipa în Liga Campionilor, înregistrând o victorie şi patru înfrângeri. Sub conducerea sa, CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, în optimi, de Gloria Bistriţa.


"Clubul CFR 1907 Cluj a decis să renunţe la serviciile antrenorului Sorin Cîrţu. Pentru că valorile şi imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cîrţu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relaţia de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj şi domnul Sorin Cîrţu să înceteze."

Mai mult pe www.prosport.ro

 
Tag-uri:
demis cartu
,cfr cluj

 

Versiune mobil | completa