Clujenii au pierdut la Bayern cu 3-2 după două goluri în propria poartă

Clujenii au pierdut la Bayern cu 3-2 după două goluri în propria poartă

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-3 (1-2), meciul susţinut în compania echipei germane Bayern Munchen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, partidă în care jucătorii clujeni au marcat de două ori în propria poartă.

Pentru CFR Cluj această este a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut şi partida cu AS Roma, scor 1-2, din etapa precedentă.

Marţi seară, golurile echipei germane au fost marcate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86.

CFR a deschis scorul în minutul 28, prin Cadu, care a reluat cu capul în poartă o minge venită dintr-o lovitură liberă executată în careu de De Zerbi.

În minutul 32, acelaşi Cadu înscrie în proprie poartă, scor 1-1, el deviind involuntar o minge şutată de Kroos.

Şase minute mai târziu, Bayern majorează scorul pe tabela de marcaj printr-un nou autogol al jucătorilor de la CFR. Un corner executat de pe partea dreaptă, mingea îl loveşte pe Panin şi intră în poarta lui Stăncioiu.

Bayern Munchen marcheză din nou, scor 3-1, în minutul 77, după ce Mario Gomez a şutat în poarta clujenilor o minge respinsă, în primă instanţă, de portarul Eduard Stăncioiu.

Scorul final este stabilit în minutul 86, scor 3-2, când CFR reduce din diferenţă prin Culio, care înscrie cu un şut din centrul careului.Pentru CFR Cluj această este a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut şi partida cu AS Roma, scor 1-2, din etapa precedentă.

Marţi seară, golurile echipei germane au fost marcate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86. Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro.

 

 

Versiune mobil | completa