Chivu, cel mai bun stranier român în 2010. Vezi un super reportaj ProSport acasă la căpitanul Naţionalei

Chivu, cel mai bun stranier român în 2010. Vezi un super reportaj ProSport acasă la căpitanul Naţionalei

Cristi Chivu locuieşte în centrul oraşului Milano, la câteva minute de mers pe jos de Dom. Se simte de cum intri că e un loc în care trăieşte o vedetă. Însă o vedetă fără fiţele aferente statutului.

30 decembrie 2010. Fără pic de zăpadă şi fără aglomeraţia de zi cu zi, Milano pare un oraş amorţit. Doar în zona Domului e ceva agitaţie, graţie turiştilor şi a faunei pestriţe ce trăieşte de pe urma lor: chilipirgii şi cerşetori. Dar şi aceştia par mai puţini ca de obicei pentru că toată lumea îşi permite măcar câteva zile de vacanţă la final de an. Nu însă şi fotbaliştii lui Inter Milano, care în penultima zi a anului s-au antrenat normal.

Deh, antrenor nou, pretenţii vechi…

Cristi Chivu, ajuns acum la 30 de ani, este cel mai bun fotbalist român din străinătate, conform anchetei ProSport pe 2010. Căpitanul echipei naţionale răspunde la telefon abia după ora 13:00. "Acum plec de la Appiano Gentile. Îmi ia cel puţin 45 de minute să ajung în Milano. Poate ceva mai puţin, că e circulaţie mai puţin intensă. Toţi au plecat din oraş, doar e perioada Sărbătorilor de iarnă. Ne vedem la mine acasă", spune căpitanul naţionalei. Notez adresa fără alte întrebări, de teamă să nu se răzgândească! Oare câţi ziarişti au păşit în casa celui mai în vogă fotbalist român al momentului? Garantat, nu prea mulţi… Citeşte reportajul integral pe www.prosport.ro.

 

 

Versiune mobil | completa