Ziua Porţilor Deschise: 187 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române

Ziua Porţilor Deschise: 187 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române

Sibienii sunt aştepaţi marţi, 24 martie, şi mieruci, 25 martie, începând cu ora 10.30, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, pentru a sărbători 187 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române.

 

Ziua de marţi va începe cu ceremonialul militar de depunere de jerbe şi coroane în memoria eroilor români, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, din faţa inspectoatului. De la ora 11, în aula "Avram Iancu" a universităţii "Lucian Blaga" va avea loc o şedinţă festivă în cadrul căreia vor fi premiaţi poliţiştii anului.

 

Miercuri, "Ziua Porţilor Deschise" le va oferi sibienilor şansa să participe la o serie de evenimente cultural-educative şi sportive, ce au ca scop creşterea încrederii populaţiei faţă de activităţile desfăşurate de poliţie, creşterea transparenţei şi îmbunătăţirea imaginii poliţiei în rândul comunităţilor locale, întărirea parteneriatului “Poliţie-Comunitate”, precum şi progresele logistico-tehnice înregistrate până în prezent.

 

Cu acest prilej, sibienii sunt aşteptaţi să viziteze Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, respectiv: spaţiul de primire de la reşedinţa inspectoratului, sala mass-media, Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă şi câinii de serviciu aparţinând Centrului Chinologic “Dr. Aurel GREBLEA” Sibiu, biroul şefului inspectoratului, Centrul Operaţional şi Apel de Urgenţă 112, sala de consiliere a Poliţiei Municipiului Sibiu şi spaţiul de primire a publicului de la această subunitate.

 

 

 

 

 

 

Versiune mobil | completa