Zidul unei case din Piaţa Armelor s-a prăbuşit. Imobilul este în mare parte distrus

Zidul unei case din Piaţa Armelor s-a prăbuşit. Imobilul este în mare parte distrus

O parte dintr-o casă din centrul istoric al Sibiului s-a prăbuşit în această seară. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Locatarii din zonă au observat la timp că imobilul începe să cedeze şi şi-au mutat maşinile care erau parcate chiar în spatele casei.


Casa se află în Piaţa Armelor din Sibiu şi de câţiva ani buni nu mai stătea nimeni în ea. Imobilul era foarte degradat. Autorităţile au izolat zona pentru e evita o nenorocire, iar o echipă de la E. on a oprit gazul. "Ca la cutremur. Au apucat oamenii să-şi mute maşinile, ca dacă nu cădea pe maşini. Pe urmă nu o apucat bine să le mute şi a căzut din partea cealaltă. Dacă era un copil ce se întâmpla?", spune o altă vecină.
Unul dintre proprietari a venit la faţa locului şi a început să stârngă molozul. Vecinii spun că nu-şi aduc aminte ca în ultimii ani clădirea să fi fost renovată.
"Am venit de la serviciu şi m-a speriat când am văzut că e atât lume pe aici. Mă gândeam că e altceva şi am văzut care-i treaba. Eu măr rog de mulţi ani de dânsul să facă ceva, să resolve, dar de 13 ani de când stau aici, nici o micşare. S-au spart ţiglele, o căzut, o putrezit lemnăria, o cedat", povesteşte Mihai Comşa, vecinul care locuieşte în spatele casei.

 

 

Versiune mobil | completa