Tursib va suplimenta autobuzele de pe traseele 111 şi 114

no title

Tursib a analizat sugestiile venite din partea calătorilor, dar şi a firmelor cu un număr mare de angajaţi, care utilizează acest mijloc de transport. Astfel au fost făcute câteva modificări în traseele autobuzelor.

Autobuzul pleaca din staţia Gară la ora 23.05 în loc de 22.53 astfel încât angajaţii din Ţiglari care circulă cu autobuzul 115 până la Piaţa Cibin să aibă suficient timp pentru a ajunge la staţia Premium;

Din 1 iunie 2010 din staţia Calea Cisnădiei vor circula câte 2 autobuze cu plecare la ora 5.40 şi 14.45 din Harting, deoarece la aceste ore autobuzele sunt foarte aglomerate; din staţia IRMES va circula un atobuz articulat (cu burduf) cu plecare la ora 5.45; Tursib va suplimenta autobuzele de pe traseele 111 şi 114;

Din 14 iunie plecarea autobuzului din staţia IRMES se va face cu 5 minute mai devreme şi anume la orele 5.45, 7.15 şi 14.45 pentru ca acestea să ajungă la timp pe Platformă.

Pe lângă aceste modificări Tursib mai are în vedere şi alte îmbunătăţiri, spre exemplu prelungirea traseului 111 până la Cimitir, însă doar după finalizarea lucrărilor de pe strada Siretului.

Orele de plecare din capete de linii ale autobuzelor profesionale s-au stabilit în colaborare cu firmele din zona vest, care în majoritatea lor au programul de lucru cu începere de la orele 6:30 - 14:30 - 22:30.

Pentru a obţine informaţii exacte cu privire la traseele pe care le pot folosi pentru a ajunge la serviciu, la şcoală sau la cumpărături, călătorii sunt rugaţi să consulte programele afişate în staţii sau cele afişate pe pagina web a societăţii de transport în comun.

De asemenea, în 16 mai când Muzeul Astra organizează programul special "Noaptea Muzeelor" programul traseului 13 va fi extins până la ora 01.30 cand va pleca ultimul autobuz din Dumbrava (Muzeul Satului) spre Gară.

 
Tag-uri:
sibiu
,tursib
,trasee
,autobuze

 

Versiune mobil | completa