Turist german mort în Munţii Cindrel, după ce a fost lovit de un trăsnet

de Elida Cremene - Mediafax

Foto: Publimedia//Shutterstock

Un turist german în vârstă de 42 de ani a murit, luni seară, în Munţii Cindrel, judeţul Sibiu, după ce a fost lovit de un trăsnet, în momentul accidentului bărbatul fiind însoţit de şapte membri ai familiei sale, între care trei copii, care au scăpat nevătămaţi.

Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, în cazul unui bărbat în vârstă de 42 de ani care a fost lovit de un trăsnet în Munţii Cindrel.

"Accidentul s-a petrecut în apropierea vârfului Rozdeşti, la 1.900 de metri altitudine. Când am ajuns acolo am găsit victima în stare de şoc, cu hipotermie şi, ulterior, a decedat", a spus Adrian David.

Potrivit acestuia, bărbatul era turist german şi era însoţit de şapte membri ai familiei sale, între care trei copii cu vârste sub şase ani.

"Erau cinci adulţi şi trei copii cu vârste sub şase ani ani. Persoana decedată era tatăl copiilor. Toţi ceilalţi şapte au fost împrăştiaţi şi au căzut, când bărbatul a fost lovit de trăsnet, dar nimeni altcineva nu a mai fost rănit", a mai afirmat David.

Acesta a precizat că cei opt plecaseră într-o excursie, luni dimineaţă, când vremea era frumoasă, dar au fost surprinşi de furtună.

 
Tag-uri:
turist
,furtună
,deces

 

Versiune mobil | completa