Traficul pe Drumul Naţional 7C - Transfăgărăşan se desfăşoară pe un singur fir, în urma căderii de pietre de pe versanţi

Traficul pe Drumul Naţional 7C - Transfăgărăşan se desfăşoară pe un singur fir, în urma căderii de pietre de pe versanţi

Drumul Naţional 7 C - Transfăgărăşan a fost blocat, joi dimineaţă, în judeţul Sibiu, în urma căderilor de pietre de pe versanţi.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu, căderile de pietre şi de aluviuni de pe versanţi au avut loc cu aproximativ trei kilometri înainte de Bâlea Cascadă, pe sectorul de drum care este deschis circulaţiei în această perioadă a anului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, circulaţia pe DN 7C a fost reluată pe un fir, după ce drumarii au reuşit să împingă pietrele pe un singur sens şi să semnalizeze zona respectivă.

"Un fir de pe DN 7C a fost redat circulaţiei, dar drumarii nu pot estima în cât timp vor reuşi deblocarea completă a şoselei, pentru că operaţiunea de înlăturare a pietrelor este extrem de dificilă, din cauza vremii şi a bucăţilor mari de piatră care au căzut", a spus Luciana Balteş.

Citeşte mai multe pe wwww.mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa