Şocant! Un preot şi-a ucis copiii în biserică apoi şi-a pus capăt zilelor

Şocant! Un preot şi-a ucis copii în biserica apoi şi-a pus capăt zilelor

Caz mai mult decât şocant la Mediaş. Un preot de confesiune unitariană şi-a omorât copiii în incinta bisericii. Câteva ore mai târziu trupul său a fost găsit sfârtecat de roţile trenului pe o cale ferată de la marginea oraşului.


Până acum nimeni nu ştie ce anume l-a determinat pe preot să comită o asemenea faptă. Acesta a şocat pe toată lumea, mai ales că era văzut ca un tata iubitor şi un soţ model. Se pare că de ceva vreme soţia sa avea probleme grave de sănătate. Preotul plecase de acasă la cumpărături impreună cu cei doi copii ai săi în vârstă de 5 şi respectiv 7 ani. Micuţii au fost găsiţi fără suflare de către un slujitor al bisericii. "Am facut constatare la doua persoane, la doua cadavre de copii, de 7 cel mai mare si in jur de 5 ani celalalt, cel mic, cu sectiune cervicala superioara, cu plaga delabranta si sectiunea laringelui complet, precum si a pachetului vasculo nervos stanga, iar celalat sectiune cu plaga der aproximativ 9 cm cu o interesare a pachetului vasculo nervos, in dreapta, plaga 9 pe 5 cm", a declarat Ioan Doican, medic primar legist, Cabinetul Medico Legal Medias. Cazul este cercetat acum de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu
"Trebuie sa va dam o veste, zguduitoare. In respectivul imobil au fost gasiti doi copii, doi minori, cu leziuni traumatice grave, respective, plagi taiate in zona gatului, profunde, banuim ca moartea a fost datorata acestor plagi nu cunoastem in momentul de fata imprejurarile in care au fost produse leziunile traumatice, banuim cine este, insa nu sunt in masura sa va spun", a declarat procurorul criminalist Ioan Boţoc. Vecinii sunt şocaţi şi spun că nu-şi pot imagina ce anume l-a putut determina să facă o astfel de faptă.

 

 

Versiune mobil | completa