Sibienii care s-au bătut pe stradă şi au continuat altercaţia la UPU au fost arestaţi

de Laura Buciu, Andreea Tobias

Foto: Mediafax (Andrei Alex Moise)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat corespondentului MEDIAFAX că cei doi tineri din municipiul Sibiu care s-au bătut pe o stradă din oraş şi au continuat altercaţia la UPU au fost reţinuţi pe 24 de ore.

"Cei doi tineri au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi, marţi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Cei doi sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, din primele cercetări a reieşit că cei doi tineri erau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care au pornit altercaţia şi, ajunşi la Unitatea de Primiri Urgenţe, au devenit şi mai recalcitranţi din cauza faptului că nu au fost preluaţi cu prioritate de medici.

Doi tineri din municipiul Sibiu s-au bătut, luni, pe o stradă din oraş, fiind transportaţi cu leziuni la Unitatea de Primiri Urgenţă, unde au continuat să aibă un comportament agresiv, lovind geamurile cu pumnii şi aruncând un cărucior cu rotile.

Tinerii în vârstă de 21 şi 25 de ani sunt din municipiul Sibiu şi nu fac parte din vreo grupare infracţională cunoscută.

 

 

Versiune mobil | completa