Sibianul acuzat că a ucis o tânără cu 25 de lovituri de cuţit a fost prezentat instanţei

Sibianul acuzat că a ucis o tânără cu 25 de lovtiri de cuţit a fost prezentat instanţei

Principalul suspect în cazul crimei din Broscărie a a ajuns astăzi în faţa instanţei. Tânărul în vârstă de 29 de ani a fost reţinut aseară în timp ce încerca să intre în curtea părinţilor din satul Retiş.

Bărbatul este acuzat că pe 27 mai a înjungiat de 25 de ori o tânără chiar în faţa blocului în care locuia aceasta. Medicii s-au luptat mai bine de o oră să o resusciteze.Tanara in varsta de 25 de ani se intorcea aseara acasa de la serviciu. Cel care i-a fost prieten timp de doua saptamani a asteptat-o in fata blocului. Agresorul injunghiat-o de 25 de ori în zona gatului si a pieptului. Tânăra avea un copil de 5 ani dintr-o căsnicie anterioară. Agresorul a disăprut imediat de la faţa locului. "Având în vedere informaţiile obţinute, în vederea identificării şi reţinerii acestuia au fost constituite echipe de poliţişti, fiind luate măsurile specifice muncii de poliţie. La aceste activităţi au colaborat lucrătorii formaţiunii de investigaţii criminale Sibiu şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita. Astfel, au fost constituite filtre de poliţie pe drumurile judeţene, au fost organizate activităţi de căutare a suspectului pe raza municipiului Sibiu şi a oraşului Agnita, precum şi a satelor şi comunelor aparţinătoare. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul se deplasează pe jos, prin pădure, fiind verificate în acest sens şi toate stânele.Deasemenea, s-a luat măsura distribuirii de fluturaşi cetăţenilor cu fotografia suspectului", au declarat reprezentantii IPJ Sibiu.

Poliţiştii au efectuat pânde şi la casa părinţilor suspectului, deoarece existau informaţii că acesta ar intenţiona să ajungă acolo. Aseara acesta a intrat in curte printr-o grădină situată în spatele casei, fiind reţinut de către poliţiştii aflaţi în pândă. Astăzi tânărul a ajuns fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat riscă să stea până la 25 de ani după gratii.

 
Tag-uri:
sibiu
,omor
,politie
,instanta

 

Versiune mobil | completa