Senatorul PNL de Sibiu, Minerva Boitan, cere demiterea Guvernului Boc

Senatorul PNL de Sibiu Minerva Boitan cere demiterea Guvernului Boc

Senatorul Minerva Boitan (PNL) a transmis, duminică, un comunicat de presă în care vorbeşte despre promisiunile lui Traian Băsescu din campania electorală şi despre faptul că "România merită o altă şansă"."Evenimentele din ultimele săptămâni demonstrează încă o dată (dacă mai este nevoie) că România, pe lângă criza economică, suferă de efecte dezastruoase. Acestea sunt urmare a acţiunilor şi hotărârilor unui Guvern incapabil să găsească măsurile necesare menţinerii unei stări de echilibru social şi economic", susţine Minerva Boitan.

Senatorul PNL afirmă că, "în noiembrie, înaintea alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu, în calitate de preşedinte în funcţie şi candidat la un nou mandat, afirma cu tărie că: «Vreau solidaritate mai mare cu cei aflaţi la nevoie şi cu generaţiile următoare»".

"Oare se gândea la cei pe care în următoarele şase luni i-a adus în pragul disperării prin reducerea pensiilor, a salariilor, a şomajului şi a diferitelor alocaţii (copii, persoane cu dizabilităţi, etc)? De ultimă oră, aflăm cu stupoare că nu găsesc resurse nici pentru bolnavii cu cele mai grave boli", menţionează Boitan.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa