Se lucrează de zor pe Siretului, Rusciorului, Moldoveanu şi Hegel. Vezi aici cum se circulă în zonă şi când vor fi gata străzile

Se lucrează de zor pe Siretului, Rusciorului, Moldoveanu şi Hegel. Vezi aici cum se circulă în zonă şi când vor fi gata străzile


Lucrările de reabilitare a infrastructurii şi reţelelor de utilităţi dar şi lucrările de reparaţii la străzi continuă în această perioadă. Cele mai importante şantiere ca amploare sunt cele de pe străzile Siretului, Rusciorului, Moldoveanu şi Hegel.

Pe strada Siretului se lucrează la săpătura generală şi urmează să se aştearnă primul strat, cel de balast.

Pe strada Rusciorului reabilitarea reţelelor de utilităţi este finalizată şi se lucrează concomitent la săpătura generală pe tronsonul dintre strada Eschile şi Lungă şi la aşezarea bordurilor şi aşternerea pietrei sparte pe tronsonul dintre strada Lungă şi str. Dr. Dumitru Bagdazar. Din luna mai se vor începe lucrările de amenajare a unui sens giratoriu la intersecţia străzii Rusciorului cu strada Lungă ce va avea rolul de a fluidiza traficul în zonă. Constructorul estimează că lucrările pe această stradă vor fi finalizate la sfârşitul lui august 2010.

Pe strada Moldoveanu constructorul lucrează pe ambele tronsoane. Pe tronsonul dintre strada Negoiu şi Ştefan cel Mare lucrările sunt într-un stadiu avansat: săpătura generală şi aşternerea straturilor rutiere sunt deja finalizate. Pe acest tronson se lucrează în prezent la rigolă şi se finalizează bordurarea, până la sfârşitul acestei săptămâni urmând să fie gata de asfaltare. Pe tronsonul dintre strada Negoiu şi Bulevardul Vasile Milea echipele lucrează la finalizarea săpăturii generale, urmând să fie aşternute straturile rutiere.

Pe strada Hegel constructorul a finalizat săpătura generală şi urmează să efectueze lucrările de bordurare şi aşternerea pietrei sparte.

Pe strada Movilei lucările de pavare au fost finalizate şi se lucrează în prezent la placarea zidului de sprijin.

 

 

Versiune mobil | completa