Şase persoane au ajuns la spital în urma unui scandal izbucnit între două familii din localitatea Sărata

Şase persoane au ajuns la spital în urma unui scandal izbucnit între două familii din localitatea Sărata

Şase persoane au ajuns la spital în urma unui scandal izbucnit între două familii din localitatea Sărata, din judeţul Sibiu, trei dintre acestea rămânând internate, iar poliţiştii cercetează şapte persoane care au luat parte la altercaţie.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, şase persoane din localitatea Sărata, cu vârste cuprinse între 17 şi 54 de ani, au ajuns la spital, în noaptea de luni spre marţi, cu leziuni provocate prin agresiune.

"Doi dintre pacienţi, unul care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom extradural şi fractură parietală stângă, iar celălalt cu o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului, au necesitat intervenţie chirurgicală şi au rămas sub supraveghere şi tratament în cadrul Secţiei ATI", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Potrivit sursei citate, un alt pacient, de 21 de ani, care avea o plagă înjunghiată la torace, a primit îngrijiri medicale şi se află sub supraveghere.

Celelalte trei persoane au suferit leziuni uşoare la cap şila faţă, au primit îngrijiri medicale şi nu au necesitat internare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, cele şase persoane care au ajuns la spital au fost implicate într-un scandal izbucnit spontan.

"A fost vorba despre o altercaţie spontană între membri ai două familii. În prezent, lucrătorii Poliţiei Avrig fac cercetările în acest caz şi urmează a stabili încadrarea juridică a faptei pentru fiecare dintre participanţi. În cauză se aşteaptă rezultatele evaluării medicilor legişti pentru a stabili despre câte zile de îngrijiri medicale este vorba", a declarat Luciana Balteş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii cercetează şapte persoane care au participat la scandal şi încearcă să stabilească gradul de implicare a fiecăreia.

 
Tag-uri:
scandal
,sarata
,sibiu
,spital

 

Versiune mobil | completa