Razie de amploare, cu radare în cascadă, pe DN1 şi DN7

Razie de amploare, cu radare în cascadă pe DN1 şi DN7

Poliţiştii sibieni desfăşoară astăzi o razie de poporţii pe DN1 şi DN7. Oamenii legii acţionează linia prevenirii şi sancţionării încălcărilor regimului legal de viteză şi a manevrelor de depăşire neregulamentară.

Acţiunea se desfăşoară pe DN 1, între orele 1000 -1800, pe segmentele de drum municipiul Sibiu - limita cu judeţul Alba, municipiul Sibiu - Post Control Veştem, unde vor acţiona 3 aparate radar şi 4 echipaje de poliţie rutieră pentru oprirea conducătorilor auto, precum şi pe DN 7, între orele 1500-1800 , pe segmentul de drum Tălmaciu - limita cu judeţul Vâlcea, unde vor acţiona 2 aparate radar şi 2 echipaje de poliţie rutieră.

Raziile sutn efectuate în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba şi Serviciului Rutier Vâlcea, iar aparatura de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare va fi dispusă în sistem cascadă.

"Acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum şi a menevrelor de depăşire neregulamentară", a declarat Adela Negoi, prutătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 
Tag-uri:
dn1
,dn7
,radare
,politie
,sibiu
,valcea
,alba

 

Versiune mobil | completa