Penultima întâlnire săptămânală organizată de AJOFM cu angajatorii

Penultima întâlnire săptămânală organizată de AJOFM cu angajatorii

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu mâine aşteaptă din nou agenţii economici la întâlnirea săptămânală pe teme legate de domeniul ocupării forţei de muncă în judeţ. Acţiunea se va desfăşura la sediul Centrului Propriu de Formare Profesională a Adulţilor din str. Gladiolelor nr. 2-6, fiind aşteptaţi să participe angajatorii de la literele P, Q, R şi S.

Participarea la aceste întâniri este gratuită şi sunt aşteptaţi toţi reprezentanţii agenţilor economici care doresc să se informeze direct despre facilităţile de care pot beneficia din partea AJOFM Sibiu pentru încadrarea în muncă a anumitor categorii de persoane, de drepturile şi obligaţiile pe care le au în raport cu agenţia, noutăţile legislative, precum şi să expună dificultăţile cu care se confruntă sau propunerile pe care le au privitor la domeniul ocupării forţei de muncă.

Această iniţiativă face parte dintr-un program mai larg de eficientizare a relaţiilor cu angajatorii, implementat la nivelul Agenţiei Locale Sibiu unde a fost creat un sistem de repartizare a firmelor în funcţia de litera cu care începe denumirea fiecăreia, astfel încât timpul necesar rezolvării diverselor aspecte din activitatea lor curentă, ce ţin de domeniul de competenţă al agenţiei de ocupare, să fie utilizat cât mai eficient.

 

 

Versiune mobil | completa