O tânără din Sibiu a fost măcelărită cu 25 de lovituri de cuţit

O tânără din Sibiu a fost măcelărită cu 25 de lovituri de cuţit

O tânără din Sibiu si-a gasit sfârşitul după ce a fost măcelarita de fostul prieten. Medicii s-au chinuit mai bine de o oră să o resusciteze.


Tanara in varsta de 27 de ani se intorcea aseara acasa de la serviciu. Cel care i-a fost prieten timp de doua saptamani a asteptat-o in fata blocului. Agresorul injunghiat-o de 25 de ori în zona gatului si a pieptului. Tânăra avea un copil de 5 ani dintr-o căsnicie anterioară. "S-au despartit, o vazut ca nu merge relatia, fiecare pe dumul lui. I-a trimis amenintari, ca nu mai avea numarul ei de telefon, ii trimitea amenintari pe numarul surorii sale, ca o omoara, ca astepta morga daca depune plangere la politie", spune tatăl fetei. Agresorul a disăprut imediat de la faţa locului.
"De trei seri tot dadea tarcoale dupa blocuri. A urmarit-o. da. Astazi era cu damigeana de 5 kile de vin, o trecut cu ea, iar o tecut cu vinu, da era devreme, pe la 3 jumate, patru si seara trecuta, până pe la 11 noaptea", spune o vecină. Asasinatul a avut loc în cartierul Broscărie, chiar în faţa blocului unde locuia victima. "Am găsit o pacientă în stop cardio-respirator, cu multiple plăgi în zona toracică. Am făcut manevrele de resuscitare timp de o oră şi jumătate, dar fără succes", a declarat medicul SMURD, Tiberiu Tudor. Părinţii tinerei au spus că aceasta a fost împreună foarte puţin timp cu agresorul şi că l-a părăsit după sărbătorile de iarnă. Agresorul are 32 de ani si este dintr-un sat indepartat din judetul Sibiu. "Lucreaza in Sibiu, a avut o relatie cu victima, in ultima perioada probabil i-a trimis mai multe amenintari. Se pare ca exista o plangere la politia municipiului Sibiu pentru amenintare"a eclarat comisarul sef Gabriel Dăbău. Suspectul principal este căutat peste tot.

 

 

Versiune mobil | completa