O puşcă, un pistol şi 200 de cartuşe de diferite calibre, confiscate de poliţişti în urma unei percheziţii

O puşcă, un pistol şi 200 de cartuşe de diferite calibre, confiscate de poliţişti în urma unei percheziţii

Poliţiştii sibieni au descins în aceasta dmineaţă la locuinţa unui sibian din Veştem, suspect în cazul unui furt de motorină. În urma percheziţiei au ridicat însă din casă un adevărat arsenal.


"Cu ocazia unei percheziţii domiciliare au fost ridicate şi confiscate 126 cartuşe cu glonţ diferite calibre, 76 cartuşe cu gaze calibrul 9 mm, 36 articole pirotehnice de difrite calibre, 5 cutii cu capse de plumb, un pistol cu gaze, calibrul 9 mm, o puşcă cu aer comprimat. De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri a căror provenineţă nu poate fi dovedită. În cauză se efectuează cercetări pentru probarea săvârşirii infracţiunilor prevăzute de articolul 279 cod penal, respectiv nerespectarea regimului armelor si muniţiilor, articolul 280 cod penal, pedeapsa fiind cuprinsă ître 3 şi 10 ani", a declarat Comisar şef Bădilă Ilie, şef Poliţia Tălmaciu.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani are antecedente penale. În afară de arme poliţiştii au mai ridicat din locuinţa tânârului generatoare electrice, maşini de găurit şi un aparat de sudură, pentru care suspectul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

 

 

Versiune mobil | completa