Motocross la Copşa Mică

Motocross la Copşa Mică

Iubitorii de adrenalină au ocazia să îşi testeze caii putere pe două roţi, în weekend, în cadrul unui concurs de motocross organizat în localitatea sibiană Copşa Mică. Sâmbătă şi duminică, pe circuitul special amenajat la ieşirea din oraş, are loc o nouă etapă din Campionatul naţional individual Open Motocross.

 

Sâmbăta va fi rezervată antrenamentelor începând cu ora 10, urmând ca de la ora 17:30 să aibă loc o şedinţă tehnică. Cei care doresc să testeze terenul pe ultima sută de metri vor avea ocazia să o facă duminică dimineaţa, în intervalul orar 8 - 10.

 

Festivitatea de deschidere este programată pentru ora 10, urmând apoi să se dea startul competiţiei pentru fiecare clasă de motoare în parte. Câştigătorii vor fi premianţi în uralele publicului la ora 16. Organizatorii acestei competiţii sunt Clubul Motospor Xtreme Media, Federaţia Română de Motociclism şi Primăria oraşului Copşa Mică.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii sibieni au organizat cu ocazia "Zilei Poliţiei" un concurs automobilistic, pe o pistă nefolosită a Aeroportului Internaţional Sibiu. 80 de şoferi au avut ocazia sa faca o "liniuţa" sub urmărirea poliţiştilor şi radarelor fără să se teamă de amendă. Mai mult de jumătate dintre participanţi au bătut drumul tocmai de la Bucureşti.

 

 

Versiune mobil | completa